Χωρίς Όνομα

Αναρτήθηκε από . 19 Apr, 2014 στις 14:15. Τελευταία τροποποίηση 19 Apr, 2014 στις 14:15

Πληροφορίες

  • Δημιουργός(οι): Σοφία Χατζάκη
  • Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Απρίλιος 2014 (CCA2014)
  • Μέγεθος/Διαστάσεις: Α5, 12 σελίδες, Α/Μ
  • Μέθοδος εκτύπωσης: Φωτοτυπία
  • Τοποθεσία: Αθήνα
  • e-mail επικοινωνίας: [email protected]

Περιγραφή

Μία από τις “μασκότ” της αίθουσας των αυτοεκδόσεων στο CCA ήταν σίγουρα η κοπέλα που προωθούσε το κόμικ της λες και ήταν σε λαϊκή, με τσιπαρισμένη θετική ενέργεια και χρησιμοποιώντας κάτι τραγικές εκφράσεις του στυλ “βοηθήστε τους νέους καλλιτέχνες”!

Πέρυσι είχα γράψει για αυτό το κόμικ, με το οποίο είχε πρωτοεμφανιστεί η εν λόγω. Φέτος, η Σοφία αποφάσισε να μην μας δώσει τη συνέχεια της ιστορίας αυτής, αλλά κυκλοφόρησε ένα νέο ανολοκλήρωτο -ω τι έκπληξη- κόμικ. Ένα κόμικ από το οποίο δε λείπει μόνο το όνομα, αλλά και ένα υποτυπώδες θέμα/ιστορία, όπως και ένα σχέδιο της προκοπής. Όλα αυτά δεν θα είχαν καμία σημασία βέβαια αν ο σκοπός είναι να κάνεις κάτι που σε εκφράζει ή που θες πραγματικά να μοιραστείς. Στην περίπτωση αυτή όμως, τα μαθηματικά μας λύνουν τα χέρια:

( τιμή πώλησης κόμικ – τιμή κόστους εκτύπωσης ) * αντίτυπα = (2,00 – 0,25) ευρώ x 100 = 175 ευρώ

Η Σοφία λοιπόν έκανε την μεγάλη ανατροπή, κι αφού ξεπούλησε (όπως διαβάσαμε) έβαλε στην τσέπη της ένα εκατοπενηντάρι+ και θα επιστρέψει ξανά στο επόμενο CCA με κάτι πιο ποιοτικό και έγχρωμο (όπως και πάλι διαβάσαμε). Γατάκια κομίστες, αφήστε τα πενάκια και γράψτε προϋπηρεσία ως κράχτες στου Ψυρρή άμα θέλετε να πουλήσετε του χρόνου.

Εικόνες

Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για τη συγκεκριμένη κυκλοφορία, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Ετικέτες: