Τσατσά

Αναρτήθηκε από . 22 Apr, 2012 στις 20:23. Τελευταία τροποποίηση 11 Aug, 2017 στις 20:23

Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Ρέθυμνο
  • Έτος: Δεκέμβριος 2009
  • e-mail επικοινωνίας: htsatsamas {at} freemail [dot] gr

Περιγραφή

Ουόου! Πραγματικός ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ! Κόμιξ, ποίηση, διηγήματα, μίνι αναδρομή στην αναρχοπανκ φάση των ’90s στο Ρέθυμνο (κι όμως υπήρξε!), εκπληκτικά γραφιστικά και δεκάδες άλλα καλούδια σε 100 σελίδες Α4! Όπως λέει και η ίδια η ΤΣΑΤΣΑ, «αυτό δεν είναι ένα τεύχος. Είναι η οθόνη ενός ντράιβ ιν θίατερ. Μια κατακόμβη απίστων και ταυτόχρονα μια ευρύχωρη σάλα υποδοχής. Σε λίγο θα παρελάσουν μπροστά σας τσιρκολάγνες, σαλτιμπάγκοι, σουφραζέτες, σπέις ινβέιντερς, θηριώδεις άτλαντες, ανέστιοι μαφιόζοι, γυναίκες-λάστιχα, γκάνστερ του αλμυρού νερού και αμαζόνες της ασφάλτου, από την Ανατολή, τη Δύση, το κέντρο της Γης, τον Απαγορευμένο Πλανήτη, το Αιδοίον του Πάρεως, τη Λίμνη των Κύκνων, τη Χαμένη Ατλαντίδα, τη Γέφυρα των Στεναγμών και την Κοιλάδα του Θανάτου».

Το φοβερό είναι η ΤΣΑΤΣΑ δεν κάνει πλάκα. Στα χαοτικά της σκίτσα συναντάς πράγματι όλο αυτό το φρικ σόου και όχι μόνο. Αληθινό μπουρδέλο δηλαδή η κατάσταση, αλλά η ΤΣΑΤΣΑ είναι εκεί και φροντίζει για όσους «μαστορεύουν νέα υλικά στα συντρίμια ερωτικών και κοινωνικών εκρήξεων». Η λαϊκή αυτή φυλλάς εκδίδεται στο Ρέθυμνο με τη συνδρομή των απανταχού φίλων και εχθρών, χρηματοδοτείται απ’ όσους επιβίωσαν από την αρχική ομάδα και κυκλοφορεί χέρι με χέρι.

Αντίδοτο #04 (Φθινόπωρο 2010)

Zine Correlation

Mensi: η προγιαγιά της Τσατσάς.

Εικόνες

Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Ετικέτες: , , , , ,