Αλ-τσχάϊμερ

Αναρτήθηκε από . 3 Apr, 2010 στις 19:59. Τελευταία τροποποίηση 26 Apr, 2019 στις 19:59

Πληροφορίες

Περιγραφή

Το πρώτο Αλ-τσχάϊμερ κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2009 σε 111 αντίτυπα. Σπάνια χάνω τα λόγια μου, συνέβη όμως με αυτό – έπαθα πλάκα… έμεινα μαλακας …και παραμένω.

2ο τευχος δεν υπαρχει μεχρι στιγμης και δεν προκειται να υπαρξει τουλαχιστον στο συντομο μελλον.

Reviews τευχών

Ώ τι ευχάριστη έκπληξη! Χειροποίητο φανζίν με ‘90’s punk αισθητική, τίγκα στα κολάζ, την ποίηση και την τσαχπινιά και τον Καστοριάδη με μπλουζάκι Butthole Surfers!
Με συμβουλές για αιμορροΐδες και χώσιμο παντού: στο γάμο, στους rolling stones και –επιτέλους- στην ελληνική επαρχία, ακόμα και με χωσιματική διάθεση απέναντι στο «χώρο»… Attitude φουλ σεξουλιάρικο, πρόστυχο και ερμαφρόδιτο, με γλυκιά απαισιοδοξία και νότες αυγουστιάτικης μελαγχολίας.
Τι άλλο θέλεις δηλαδή; Αν δεν πείστικες ήδη, πάρε γεύση: «Τα αναβράζοντα δισκία διαλύονται στη βότκα και απορροφώνται ταχέως από τον οργανισμό επιτυγχάνοντας γρήγορη δράση για ανακούφιση από τον πυρετό, τον πόνο, τον έρωτα, την επανάσταση, τις συνελεύσεις, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που παίζουν ‘ελληνόφωνο ροκ’». Απλά γαμώ. Ελπίζω να βγει και δεύτερο τεύχος (και τρίτο και τέταρτο..) και άμεσα γιατί τέτοια πράγματα τα έχουμε ανάγκη. Όταν δε χαρίζεται, δεν πωλείται πάνω από 2 ευρώ.

Review από το Αντίδοτο #2 (Φθινόπωρο 2009)

Εικόνες

Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Ετικέτες: , , ,