Αρχείο για 'June, 2010'

The Right Of Way (Προτεραιότητα)

Αναρτήθηκε από . 30 June, 2010 στις 21:14
The Right Of Way (Προτεραιότητα)

Ένα μητροπολιτικό γεγονός σε 7 σελίδες, σε σενάριο του hubarts και σχέδιο του jnor (πριν μας δώσει μερικές γερές κουτουλιές με το Apeb.o.t.). Τυπώθηκε σε 1000 αντίτυπα και μοιράστηκε δωρεάν μαζί με το περιοδικό “αυτό/”. Εικόνες Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για τη συγκεκριμένη κυκλοφορία, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες […]

Read More

O Καθρέφτης

Αναρτήθηκε από . 30 June, 2010 στις 6:32
O Καθρέφτης

“Περιοδικό Εναλακτικού Λόγου” από τους Δημήτρη Λ. και Στράτο Ν. (+ πολλούς συνεργάτες). Κυκλοφόρησε 6 τεύχη και στύνονταν και ένα 7ο το οποίο όμως δεν ολοκληρώθηκε. Εικόνες Τεύχος 1 Τεύχος 2 Τεύχος 3 Τεύχος 4 Τεύχος 5 Τεύχος 6 Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε […]

Read More

Επιστήμη & Ζωή

Αναρτήθηκε από . 30 June, 2010 στις 6:28
Επιστήμη & Ζωή

Ολόκληρα περιοδικά συμπυκνωμένα σε 12σέλιδο Α4. Γνωρίζω 2 τεύχη. Εικόνες Άνοιξη-Καλοκαίρι 2003 “Τεύχος 394” Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Read More

Merciless Death

Αναρτήθηκε από . 29 June, 2010 στις 15:54
Merciless Death

Τhrash/hardcore θέματα, εξολοκλήρου στα αγγλικά + κασετοσυλλογές (με τον τίτλο “Merciless Disorder”) από τον Ανδρέα Βενέρη. Σύμφωνα με τον Σάββα Πεσματζόγλου του War Monger, ο Ανδρέας ξεκίνησε το Merciless Death στην Πάτρα όπου και σπούδαζε. Μετά το δεύτερο τεύχος ανέλαβε τη στήλη Underground Metal στο περιοδικό Metal Hammer. Κυκλοφόρησε συνολικά 5 τεύχη μέχρι να αφοσιωθεί εξολοκλήρου στο […]

Read More

Metal Loud

Αναρτήθηκε από . 29 June, 2010 στις 15:39

μέταλ, πανκ και χάρντκορ! Ο Γιώργος Τσόπουλος κυκλοφόρησε τουλάχιστον 2 τεύχη στα τέλη του ’80. Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Read More

Merciless Maniac

Αναρτήθηκε από . 29 June, 2010 στις 15:38
Merciless Maniac

μέταλ, πανκ και χάρντκορ! Ο Νίνος Νώντας κυκλοφόρησε τουλάχιστον 2 τεύχη μέσα στο ’89 (ένα τον Ιανουάριο, ένα τον Οκτώβριο, και τα δυο #1 – για να μπερδευόμαστε). Το 2ο πάντως ντεθο-μπλακίζει και οποια ίχνη πανκ μάλλον έχουν χαθεί. Εικόνες Merciless Maniac #1 Merciless Maniac #2 Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο […]

Read More

Fanzine

Αναρτήθηκε από . 29 June, 2010 στις 15:27

Ο Γιάννης Θ. (Θερμοκήπιο, Νέα Πορεία) κυκλοφόρησε 1 μόνο τεύχος, στα αγγλικά. Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Read More

Φλου

Αναρτήθηκε από . 29 June, 2010 στις 15:05

Φτιαγμένο από Έλληνες της Γερμανίας με κολλάζ, κείμενα, κτλ. Πηγή: “Το Φαν-Ζέιν της Ελληνικής Σκηνής”, άρθρο του Βαγγέλη Λιβιεράτου. Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Read More

Fade Out

Αναρτήθηκε από . 29 June, 2010 στις 15:02
Fade Out

Fade Out story 1991 Το 1ο τεύχος κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1991. Επιτηδευμένα χειροποίητο, γραμμένο στο χέρι, με κολάζ από φωτογραφίες περιοδικών. Ασπρόμαυρη απλή εκτύπωση, με αρχικό τιράζ 50 αντίτυπα και σε επανέκδοση 100 αντιτύπων. Μερικά θέματα: Ο φίλος της παρέας — Ποίηση — Αφιέρωμα: Peter Sellers + Andy Warhol + Gerard De Villiers + […]

Read More

Strike

Αναρτήθηκε από . 29 June, 2010 στις 14:30

Έντυπο από το fanclub των Kiss και τον Ηλία Κωστόπουλο. Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Read More

Σκιές

Αναρτήθηκε από . 29 June, 2010 στις 11:10

Από τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Πιο μετά το ήμισυ του Στις Σκιές του Β-23. Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Read More

Σαβούρα

Αναρτήθηκε από . 29 June, 2010 στις 11:02

Κάποιο τεύχος συμπεριλάμβανε και κασετοσυλλογή με ντόπια συγκροτήματα. Κυκλοφόρησε παράλληλα και το “Σαβούρα Κόμικς” (1990) με σχέδιο και σενάριο του Θοδωρή Λαγού. Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Read More

Πλανήτης Πηγή

Αναρτήθηκε από . 29 June, 2010 στις 10:57

Με σκίτσα και κείμενα. Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Read More

Πάνκικη Φωνή

Αναρτήθηκε από . 29 June, 2010 στις 10:48

Φανζίν από την hxc/punk σκηνή και με άρθρα για την οικολογία, τους αρνητές στράτευσης, κατά του φασισμού κ.α. Από τον Γιώργο Μαύρο. Αργότερα συνέχισε με ως Ο Άξονας Των Λίγων. Τεύχη Τουλάχιστον δύο. Όπως αναφέρει ο εκδότης της σε συνέντευξη στο Metal Madness, το πρώτο τυπώθηκε σε 200 αντίτυπα, ενώ το δεύτερο σε 300. Αν […]

Read More

Οφθαλμόν Αντί Οφθαλμού

Αναρτήθηκε από . 29 June, 2010 στις 10:43

Ευαίσθητο μαθητικό φανζίν … Πηγή: “Το Φαν-Ζέιν της Ελληνικής Σκηνής”, άρθρο του Βαγγέλη Λιβιεράτου. Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Read More
Πρόσφατα Σχόλια