“Το παρόν τευχάκι αποτελεί συλλογή από την περίοδο 2007-2015 ….” μας ενημερώνει το Θείο Τραγί αν και αυτό θα το ψιλιαζόμασταν καθώς και μόνο ο κλισεδιάρικος μεν, πιασάρικος δε τίτλος του, προδίδει απολυτότητα και αφέλεια 15χρονου.
Από την άλλη, παρά το ασπρόμαυρο εξώφυλλο (νομίζω είναι έτσι μόνο στην πρόμο βερζιόν), στο εσωτερικό έχει μπόλικο τυπωμένο χρώμα και κείμενα που κάποια ταιριάζουν με τον εφηβικό τίτλο ενώ άλλα δείχνουν πως επέρχεται η ωρίμανση και η εξέλιξη.

υγ. ευχαριστω για το τυπωμένο στο εξώφυλλο διακριτικό “Fanzine”, δεν θα το μάντευα ποτέ.

Σχετικοί Σύνδεσμοι:

2 thoughts on “Έρωτας ή Τίποτα

  1. Ο/Η sophia λέει:

    αν ειναι το ιδιο ζιν με αυτο που περιγραφετε ως “σηκω” πιο πανω και που κραταω στα χερια μου αυτη τη στιγμη ,μαλλον δεν το χεις διαβασει και μαλλον βγαζεις την κακια σου.το να ειρωνευεσαι καποιον που δε σ αρεσε η d.i.y. φαση του (δικαιωμα) δε σε τιμαει,αντιθετως μονο εσενα προσβαλλει ακομη και 15χρονος ναναι ο εν λογω δημιουργος
    απαραδεκτο review

    1. Ο/Η sophia λέει:

      όλο τα ίδια περιγράφουν αυτές! χαλασμένους μπάφους κάνουν; εγώ τα κρατάω και τα δυο στα χέρια μου αυτή τη στιγμή γιατί προσπαθώ να μάθω ζογκλερικά. αλήθεια εσύ τα διάβασες; τελικά είναι και τα δυο τα ίδια χάλια; πες ντε!
      δεκτό comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *