Κοιτάζοντας αρχικά το παρατσούκλι του συγγραφέως, μου είχε κολλήσει στο μυαλό Η Σιωπή των Αμνών. Και ο συνειρμός βγήκε αληθής, αφού στις σελίδες του βιβλίου ξεδιπλώνεται μια στυγνή σπλατεριά με φόντο το κέντρο της Αθήνας. Άναυδος κυριολεκτικά. Έτσι ακριβώς στεκόμουν παράγραφο με παράγραφο. Φρίκη, αίμα, σάπιο ξυλίκι και γλαφυρό χιούμορ μέχρι τελευταίας ρανίδος.

Ο Μαρκήσιος Νύμφης ο Εκκολαπτόμενος είναι γνήσιος απόγονος του Ι.Π., της Βαγγελιώς και του ΚΜ. Εύγε!

Κυκλοφόρησε υπό του Κακού Βηξ. Τζιβανούλα;

Διανομή

στα βιβλιοπωλεία Ναυτίλος, Αλφειός + Φαρφουλάς στο κέντρον, Booktalks στο Φάληρον, Σαΐτες στη Ν. Σμύρνη.

13 thoughts on “Άναυδος στο 2ο Υπόγειο

  1. Ο/Η deriveras λέει:

    honoured by hospitality
    ΚΑΙ αντάρτικη φωτό
    big thanx
    ΓΚΟΥΧ

  2. Ο/Η deriveras λέει:

    Στις 20/12/13 πριν τη συναυλία των Last Drive, εκυκλοφόρησε το 2ο βιβλίο του Μαρκήσιου Νύμφη του Εκκολαπτόμενου, “Τα σκοτάδια του Ζάζα”(εκδ. Κακός Βήξ), σε πράσινη συσκευασία καραμέλας ευκαλύπτου…
    Θα το βρείτε στο βιβλιοπωλειο του Φαρφουλά άμα λάχει και περνάτε.
    Καλό Χειμώνα! ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ

  3. Ο/Η deriveras λέει:

    σε σέξι ροζ τα ποιήματα του εκλιπόντος λαρυ κοολ
    “Η ΤΟΞΙΝΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ – ΑΠΑΝΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ”
    με το σκυλακι του μαγιακοφσκι στο εξώφυλλο.
    Τουλαχιστον δεν είναι του Παυλωφ…
    Θα το βρείτε στα γνωστα μέρη.

    και γκουχ γιωργο, όταν έρχεται το φεστ15
    ριξε συρμα να βοηθησω περσοτερο φετο
    γκουχ και να βρεθουμε γκουχ επισης
    απο κοντα οποτε θες
    τα είπαμε

  4. Ο/Η deriveras λέει:

    Αναζητήσατε ωσάν τρελλοί τη μανδαρινί σχεδιοιστορίαν του Ηλία Πολίτη…
    ” Ο Δράκος Μηδενιστής ”
    υπό των αθλίων και ανορθογράφων εκδόσεων του Κακού Βηχός
    που εκυκλοφόρησε σαν πρωταπριλιάτικον ψέμαν.
    Αχ μακαρι να ήταν μια ιστορία αγάπης και όχι χαμου!
    (απόχρεψις)

  5. Ο/Η deriveras λέει:

    Μετά ψυχολογικής εξαρτήσεως, εκ του βηχός του κακού, παρουσιάστηκεν πράσινον τινά βιβλιάριον το οποίον τιτλοφορείται “Μιά Οδύσσεια της Κάνναβης”, διάλεξις υπό του αμερικάνου καθηγητού Λέστερ Γκρίνσπουν, σε μετάφραση του έγκριτου επι των ψυχεδελικών θεμάτων Νικου Παπαδόπουλου και με εξώφυλλο του Παντελή Παντελόπουλου του Μεγα.Επιτέλους ο Κακός Βήχας ασχολήθηκε με τα φλεγόμενα ζητήματα. γκουΧου

  6. Ο/Η deriveras λέει:

    Ένα υπνωτιστικό βιβλίο-Φρανκενστάιν από παλαιότερα σάπια και υγιή λογοτεχνικά μέλη, πήρε το βήχα μας και ζωντάνεψε, στην αρχή κουτσαίνοντας και μετά τρέχοντας ανάμεσα στους ζωντανούς… Τη συγκόλληση του αθλίου αυτού σώματος (τέρας ειδέσθαι) ανέλαβεν το Γραφείον Καθημερινών Ινδιάνικων Υποθέσεων, καλοκαιριάτικα χωρίς ανεμιστήρες και ερκοντίσιον. Η παρουσιάση του βιβλίου “Εισαγωγή στη Φαινομενολογία του Τέρατος” έγινε μέσα σε γραφειοκρατούμενα κρατικά ιδρύματα σε στενό κύκλο φίλων που έτυχε να έχουν την ταυτότητά τους μαζί. Τρέχα – Γύρευε το βιβλίο με το δερματί εξώφυλλον καθαρό προιόν του ψαλιδιού και χωρίς την προσθήκη ουδεμίας νεας λέξεως υπό του Γ.Κ.Ι.Υ.
    (φτιάχτηκε το φθινόπωρο του 2009, μα κυκλοφόρησε το καταραμένο καλοκαιρι του 2015)
    *Βήχοντας μέσα στο στόμα του λύκου*
    Φωτογραφία: ΓΚΟΥΧΟΥ

  7. Ο/Η deriveras λέει:

    Ένα μερακλήδικο ασπρόμαυρο “μέταλ” βιβλιάριον, ονόματι “Έλεος κ΄ Θνητότητα στη Βιέννη” περιλαμβάνων ολίγη αζούληχτη γνώση του Τόμας Πύντσον, διήγημα μέχρι πρότινως αμετάφραστο στη γλώσσα μας σε μετάφραση του Λούνβιχ Βαν Μπετόβεργ, με εξώφυλλον από το free e/book Windigo του Matt Fox (check it out!), έσκασε μύτη στο αυτοργανωμένο Athens Zine Fest ’16, που φιλοξενήθηκεν εις το στεκι μεταναστων στα εξάρχεια (Νοταρά) το καλοκαίρι. Αφιερώνεται στην φετιχιστική εκδοτική φιγούρα τον αθηναίο Χρήστο Δάρρα (ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ). Θα σας συνεπάρει… Αναζητήστε το! Ναυτίλος, Αλφειός, Φαρφουλάς στο κέντρον, Booktalks στο Φάληρον, Σα ι τες στη Ν. Σμύρνη.
    Ανελέητος Βηξ

  8. Ο/Η deriveras λέει:

    ξαναξεφτιλίστηκα αφου ο βήχας και η ξεφτιλα δεν κρύβεται… το στέκι μεταναστών το οποίο ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία ειναι φυσικά τσαμαδού 13-15. Στηρίζουμε τους αυτόνομους χώρους και τα κοινωνικά κεντρα όσο μπορούμε. Δεχονται επιθεση από παντού και χωρίς αλληλεγγύη μαραίνονται.

  9. Ο/Η deriveras λέει:

    Είναι καιρός χειμωνιάτικος. Το χιόνι πακτώνεται και μια Ξυλόσομπα είναι η καλύτερη συντοφιά. Η επάρατος Βηξ ξαναχτύπησε στην αγαπημένη της εποχή με βιβλίον που βρίθει σε ψυχεδέλεια, ασυνείδητο και χανγκόβερ υπό της ρωσίδος ξυγγραφέος Ιωάννας Ξυλόσομπας, “Αποσπάσματα από τα Όνειρα του Ξυλοκόπου”. Ένας κορμός που έγινε πορτοκαλοπράσινο βιβλίο, κυκλοφορεί σε Αλφειό, Φαρφουλά εις το κεντρον, μα και στο Οdeοn cafe-bar εις το Μετς. Τρέχα-γύρευε!

    1. Ο/Η deriveras λέει:

      Και στο βιβλιοπωλείον των Εκδόσεων των Συναδέλφων , καλλιδρομείου.
      ΓΚΟΥ-ΧΟΥ

  10. Ο/Η Wash Up Your Mind λέει:

    Τώρα που η Πολιτεία πλένει τους δρόμους των πόλεων με χλωρίνη, αναζητήστε το υποκίτρινο βιβλιάριον “‘Οριον Θραύσης” του Μαρκήσιου Νύμφη του Εκκολαπτόμενου, συγγραφέος που αποδεικνύεται “κολλημένος” με κάποια πράγματα! Είναι η τρίτη μοσχομυριστή νουβελέτα, έσκασε μύτη υπό του Κακού Βηχός, που μεταχειρίστηκε πάλι τα γνωστά ευτελή μέσα κιτρινισμού. Το κόσμημα στο εξώφυλλο-μάλλον- είναι του Λάζαρου Ζήκου, αιωνία η μνήμη του! Slippery when wet
    ΓΚΟΥΧΟΥ καθόλου;

    1. Ο/Η deriveras λέει:

      Πήρα μυρωδιά ότι συγκεκριμένο παλαιοβιβλιοπωλείον (Μαύρος Γάτος) κυκλοφορεί κλεψίτυπα από το “Malice in Wonderland” του Wally Wood, μια σχετικά πρόσφατη έκδοση κόμικ του κακού βήχα με 2 εξώφυλλα, χωρίς το χρωματιστό χαρτί, στην εξωφρενική μάλιστα τιμή των 12 ευρώ!!!
      Ας είναι όμως… Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τόνε τρώνε οι κότες.
      (Παλαιό Βηχικό ρητό).

  11. Ο/Η deriveras λέει:

    Έβγαλεν επιτέλους από το σύστημά του, το στενό καλοκαίριν του σωτηρίου έτους 2020, ο Δημήτρης Βηχαήλ, γνωστός Καθηγητής Hr.Ft του Πανεπιστημίου του Κανάβερο, την κατάπτυστη πραγματεία “Περί φλέγματος” και έτρεξε ο Κακός Βήξ να το βγάλει στο χαρτί (χρησιμοποιώντας πάντα φυσικά χρώματα) πριν να στεγνώσει. Σε μια δέκατη πέμπτη επετειακή έκδοση που συναρπάζει τα πλήθη, καθώς τα αδάμαστα πτερνίσματα του βιβλίου ταύτου συγκλονίζουν ωσάν κύμα όλον τον πλανήτην και τείνει να γίνει, όπως όλα δείχνουν, αρρώστια και του 2021. Το εξώφυλλο είναι από το γνωστό καφενείο στο εξώφυλλο των Εκτός Ελέγχου.
    Φτου-Κακά και καλήν μας Ανάστασιν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *