Τελείως αναπάντεχα, το Σάββατο πέρασε από το Ξύλινο όλη σχεδόν η φανζίν κοινότητα της Αθήνας. Ήταν μια απίστευτα ωραία μέρα! Κάποιες φωτογραφίες εδώ, περισσότερα εν καιρώ.

Για την ιστορία, αυτοί που βρέθηκαν στην ΑΣΚΤ ήταν ο ΑστυδρόμοςΤο Μουνί Μου Μέσα, το Πισχαζόν, το Πουστιά και Όλεθρος, το Τουίν Πίκς, το Trak CkiniC, οι antifastr, το Zero Geographic, ο Υπόγειος Ήχος, το Prokulture, η Βροχή (κάτω από τις στέγες), ο Сталкер, οι Chimeres, το If I Die Tonight, το No Exit, το Keep it Simple, το Keep it Real, το Μουνί Γεμάτο Αγκάθχια, το Cactus, οι Crew of Awesome, το Exotic City Cabaret, ο Κακός Βήξ (με το βιβλίο Άναυδος στο 2ο Υπόγειο), το Κοντροσόλ στο Χάος, οι Νυχτερίδες και Κατσαρίδες , ο Άλεξ., το Freequency, το Humba! αλλά και ορισμένα ακόμη άνευ δημιουργού κι ίσως κάποια που ξεχνάω.

Αφροδίτη σ’ ευχαριστούμε για τις αφίσες, Γιάννη για τις κονκάρδες, Ιάσονα για τα ηχητικά, Comzeradd για Tο Tρέξιμο, Εύη για τις προβολές, Νίκο και Έντζυ για τη χαμαλοδουλειά στο μπαρ, τα φανζινόπαιδα (και μη) για το στήσιμο του fest. Πάνω από όλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά από το Ξύλινο, μιας και χωρίς να μας ξέρουν έδωσαν κάθε δυνατή βοήθεια.

Συγνώμη για την μη πιστή τήρηση του προγράμματος. Ελπίζουμε πάντως πως το  Queercore: A Punk-u-mentary να στάθηκε ωραία έκπληξη. Άντε, και του χρόνου ;)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *