Ταυρομαχίες

Αναρτήθηκε από . 29 Apr, 2011 στις 16:33.

Πληροφορίες

  • Δημιουργός(οι): Νίκος Σταυριανός
  • Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 9 Απριλίου 2011
  • Μέγεθος/Διαστάσεις: Α4, 4 σελίδες, Έγχρωμο
  • Μέθοδος εκτύπωσης: Φωτοτυπία
  • Τοποθεσία: Αθήνα

Περιγραφή

Τη δεύτερη μέρα του cc 2011 βλέπω στο φουαγιέ ένα 8χρονο πιτσιρίκι με κάτι πολύχρωμα χαρτιά ανά χείρας να τριγυρνά στην αίθουσα μαζί με τον μπαμπά του. Δεν έχασα ευκαιρία και αντάλλαξα ένα φανζινάκι με την πολύχρωμη κόμικ δημιουργία του, τις Ταυρομαχίες.

Ο μικρός Νίκος έχοντας τα κατάλληλα ερεθίσματα, βλέπετε ο μπαμπάς που λέγαμε είναι υπεύθυνος της Jemma Press, έφτιαξε δύο καταπληκτικές ιστορίες τις οποίες εκτύπωσε (όχι ο ίδιος φαντάζομαι) σε ένα τετρασέλιδο το οποίο και μοίρασε σε όσους έτυχε να βρίσκονται στο cc εκείνη τη μέρα. Η πρώτη ιστορία έχει να κάνει με έναν ταύρο που τελικά αποδεικνύεται πολύ πιο έξυπνος από τον ταυρομάχο ενώ η δεύτερη δείχνει τι μπορεί να πάθει μια γάτα που βρίσκεται σ’ ένα στρώμα νερού, όταν κάνει το λάθος και βγάλει τα νύχια της!

Ταυρομαχίες (Απρ. 2011)

Το κόμικ είναι ένα μικρό αριστούργημα και αυτό που κάνει πραγματικά εντύπωση είναι η όμορφη ροή των ιστοριών. Νίκο, σου ευχόμαστε να γίνεις πολύ καλός κομίστας και περιμένουμε να δούμε γρήγορα κι άλλα κόμικ σου!

Σχετικοί σύνδεσμοι

Εικόνες

Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για τη συγκεκριμένη κυκλοφορία, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Ετικέτες: ,