Πειρατικό

Αναρτήθηκε από . 27 Mar, 2010 στις 17:40. Τελευταία τροποποίηση 11 Aug, 2017 στις 17:40

Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Πάτρα
  • Έτος: 1997

Περιγραφή

Το Πειρατικό είναι η δημιουργία μιας μικρής παρέας από την Πάτρα (μεταξύ των οποίων και ο KGB που αργότερα κυκλοφόρησε και το Ανήκουστο). Το ένα και μοναδικό τεύχος που κυκλοφόρησε περιέχει κυρίως προσωπικά κείμενα και διηγήματα.

Reviews Τευχών

Πειρατικό #1

“Αυτό που σου μένει πάντα από ένα όνειρο είναι τσίμπλες στα μάτια”. Το φανζίν Πειρατικό στο παρθενικό του ταξίδι περιέχει προσωπικά κείμενα, ιστορίες, απόπειρες “ποίησης” και μια φοβερή διασκευή σε ένα απόσπασμα από Μολιέρο Με εξαίρεση το κείμενο “Είσαι αναρχικός;” (και το γεγονός ότι η εμφάνιση είναι ψιλο-μάπα) αποτελεί μια αρκετά καλή προσπάθεια, δεδομένου ότι δεν υπάρχει και προηγούμενη εμπειρία. “Επικοινωνήστε είτε απευθυνόμενοι στο Πειρατικό, είτε σε συγκεκριμένα μέλη του πληρώματος για να ουρλιάξετε, για να ανταλλάξουμε απόψεις, για να μας βρίσετε, για να μας στείλετε τα δικά σας κείμενα, σκίτσα, μουσικά demo, ή οτιδήποτε θα θέλατε να γνωστοποιήσετε στο τεράστιο αναγνωστικό μας κοινό, για να μας πείτε τη γνώμη σας, ή έτσι, χωρίς λόγο. Είστε κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι”.

[Πηγή: Μ’ Ακούει Κανείς Διάολε? #06,  Μάρτιος-Απρίλης ’98]

Εικόνες

Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Ετικέτες: , , ,