Πειρατές

Αναρτήθηκε από . 27 Mar, 2010 στις 17:40. Τελευταία τροποποίηση 11 Aug, 2017 στις 17:40

Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Αθήνα

Περιγραφή

“Το πλοίο μας σε αυτή την περίπτωση είναι πειρατικό, χαράζει την δικιά του πορεία αγνοώντας τις συμβουλές και οδηγίες κάθε κυβερνητικού εκπροσώπου και πολεμικών κυβερνητικών πλοίων, συντηρείται από την πειρατική πράξη δίχως να αναγκάζεται να σκλαβωθεί από κανέναν αφού το μόνο σύνορο είναι ο ορίζοντας και ο ουρανός. Το πλήρωμα του πλοίου έχει να αντιμετωπίσει πολλές φουρτούνες καθώς όμως και να ανακαλύψει χώρες και φανταστικά τοπία ουτοπικών καταστάσεων αλλά και υπαρκτών παραδείσων.”
Πρόκειται για ένα φανζίν για το οποίο δυστυχώς έχω ελάχιστες πληροφορίες. Έχω στα χέρια μου το 1ο τεύχος, το οποίο περιέχει ως επί το πλείστον κείμενα αντιεξουσιαστικού και οικολογικού περιεχομένου, αν και υπάρχουν και κάποιες συνεντεύξεις συγκροτημάτων (Forca Macabra, Dystopia k.a) καθώς και κάποια κόμικς. Δυστυχώς δεν αναφέρονται πουθενά ούτε ονόματα, ούτε κάποια διεύθυνση επικοινωνίας. Κρίμα.
 
[Πηγή: Παρακμή

Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Ετικέτες: , , , , ,