Μεταμαν

Αναρτήθηκε από . 8 Sep, 2017 στις 13:12. Τελευταία τροποποίηση 15 Sep, 2017 στις 13:12

  Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Αθήνα
  • Έτος: 2016
  • Ιστοσελίδα/blog: stoperithorio.org
  • e-mail επικοινωνίας: metemanfanzine [ ] gmail.com

  Περιγραφή

  Ο “μεταμαν” μετράει περίπου δέκα χρόνια ύπαρξης και περιθωριακής ιντερνετικής δημοσιότητασ και το 2016 αποφάσισε να αυτοεκδοθεί, δημιουργώντας το τεύχος “μεταμαν 54”. Αυτό ήταν και η αρχή για να χτίσει μια ομάδα γύρω του, η οποία κουβεντιάζει, αναρωτιέται, αυτομορφώνεται και είναι σε ετοιμότητα να υλοποιήσει και τις επόμενες έντυπες μορφές του.

  Ο “μεταμαν” κρύβεται μέσα σε κόμιξ, σε strips, σε γελοιογραφίες, σε ποιήματα, σε ιστορίες, χωρίς όμως να προτιμάει μόνο ένα από όλα αυτά. Είναι ενοχλητικός, με μόνη φιλοδοξία να λέει πάντα αυτό που σκέφτεται, χωρίς να μετράει τα λόγια του.

  Ο “μεταμαν”, ο ήρωας χωρίς υπερδυνάμεις, είναι η αντίστροφη εξέλιξη ενός διαδικτυακού εγχειρήματος σε φανζιν. Περιεχόμενο που σχετίζεται πάντα με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, δίνει αρκετή βάση στο κόμικ αλλά ειδικά στο 54,5 δεν φοβάται να μιλήσει και μόνο με λέξεις μέσα από ιστορίες και ποιήματα.

  Δεν έχει καμία περιοδικότητα, το βρίσκετε χέρι με χέρι.

   

  Χαρακτηριστικά έκδοσης

  • Μεταμαν #54
   2016 / Α5 / τετραχρωμία / 120 σελίδες / offset
  • Μεταμαν #54,5
   2017 / Α5 / ασπρόμαυρο / 16 σελίδες / ψηφιακή εκτύπωση

  Εικόνες

  Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

  Ετικέτες: , , , , , ,