Δεν πρόκειται για φανζίν βέβαια, αλλά το “Μετά τη βροχή” διαθέτει όλα τα στοιχεία για να βρίσκεται μέσα σε αυτό το αφειέρωμα σε DIY έντυπα. Μια “περιοδική έκδοση έκφρασης” λοιπόν η οποία περιέχει κείμενα, σκέψεις, ποιήματα, σκίτσα, πολύ προσεγμένο τόσο αισθητικά, όσο και στο περιεχόμενο. […] Φυσικά να πώ ότι ζητούν την επικοινωνία μαζί σας καθώς και τα κείμενα ή τα ποιήματά σας, γιατί το “Μετά την βροχή” είναι και θέλει να είναι ένας χώρος συλλογικής έκφρασης πάνω απ’ όλα. Παραθέτω το σημείωμα της ομάδας έκδοσης το οποίο μιλάει απο μόνο του….
” Μετά τη βροχή τεύχος ΙV. STOP. Πράγματα όλο πιέζουν. STOP. Όλο πιο IX. STOP. Χρόνοι και τόποι δύσκολοι. STOP. Αντιξοότητα. STOP. Ενώ ανάγκες εντείνουν. STOP. Χρειάζεται πάλη. STOP. ΑΡΧΗ. STOP. ΑΡΧΗ. STOP. Έρχεται πάλι. STOP. AΡΧΗ . STOP. Και πάλι. STOP. Πράγματα φέρνουν. STOP. ΞΑΝΑ. STOP. Τα πράγματα φέρνουν. STOP. Εμείς. STOP. Τα πράγματα λένε. STOP. Και πάλι. STOP. Ο λόγος. STOP. Ο λόγος πάλη. STOP. ΞΑΝΑ.
Τα πράγματα που πιέζουν κι η πάλη με και μέσω του λόγου. Τίποτα δε βρίσκεται στην αρχή του ή στο τέλος του. Τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να γράψεις κάτι που να μην τελειώνει με stop. Αρκεί να …… “

Πηγή: Παρακμή

Άδετο, μέσα σε φάκελο Α5. Κυκλοφόρησε τουλάχιστον 5 τεύχη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post