Δέκα με Τόνο, Φοιτητική Εβδομάδα 2010

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης της πορείας, η ομάδα ανεξάρτητων δημιουργών comics «Inkorrekt» και η εκδοτική «Ένατη Διάσταση» μαζί με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την διοργάνωση της δέκατης κατά σειρά έκθεσης comics της «Φοιτητικής Εβδομάδας», με τον τίτλο «ΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ»!
Τα εγκαίνια της εκθέσεως θα λάβουν χώρα στην γκαλερί του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 17 Μαΐου, στις 20:00 μμ., ενώ η έκθεση θα διαρκέσει για μία ολόκληρη εβδομάδα, μέχρι και την Κυριακή 23 Μαΐου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και ωράριο λειτουργίας από τις 10:00 πμ. μέχρι και τις 22:00 μμ.
Φέτος, μιας και η έκθεση-θεσμός γιορτάζει τα δέκα χρόνια ζωής της οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν θα είναι πάμπολλες και ο χαρακτήρας της θα είναι μάλλον… φεστιβαλικός!

Αυτό που μου κέντρισε προσωπικά το ενδιαφέρον είναι ότι την Τρίτη 18 Μαίου από τις 18.00 ώς τις 20.00 οι Σταύρος Kιουτσιούκης (Ζart Corps), Πάνος Κρητικός (Ένατη Διάσταση), Ζένια (Red Dot Comix) και Σοφία Σπυρλιάδου (Frogs and Dogs) θα μιλήσουν για τις αυτοεκδόσεις και τα φανζίν. Αν μη τι άλλο, ελπίζω αυτή η ομιλία να καταφραφεί από κάποιον μιας κι όλοι οι ομιλητές έχουν πράγματι να πούν πολλά για τα ερασιτεχνικά κόμικ!

Για να δείτε το -μακροσκελέστατο- πρόγραμμα της έκθεσης κλικάρετε στο blog  της ομάδας Inkorrect.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *