Κάποιοι/ες Ουρλιάζουν Ακόμα

Αναρτήθηκε από . 10 Mar, 2010 στις 13:46. Τελευταία τροποποίηση 11 Aug, 2017 στις 13:46

Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Αθήνα
  • Έτος: 2001

Περιγραφή

“Αυτό το πρώτο τεύχος καθώς και τα επόμενα που θα ακολουθήσουν, έχει σαν στόχο μέσα από τις σελίδες του να προβάλλει, να εμβαθύνει σ’ έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και σκέψης που έχουν και οι δυο τους ως βασικό θεμέλιο την αυτό-οργάνωση. Για να επιτευχθεί όσο γίνεται καλύτερα αυτός ο σκοπός το παρόν έντυπο θα ασχοληθεί με όλα αυτά τα άτομα που εκφράζονται και εκφράζουν (όχι όλοι) αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο ζωής και σκέψης. (…) Το έντυπο λοιπόν αυτό θα λειτουργήσει σαν ένα μάτι στον κόσμο της αυτό-οργανωμένης μουσικής “σκηνής” εδώ στην Ελλάδα δίνοντας όσο καλύτερα μπορεί μια σφαιρική εικόνα γι αυτήν κυρίως μέσα απο τα λόγια των ίδιων των εκφραστών της.”

Όπως γράφει και ο “εκδότης” το “Κάποιοι ουρλιάζουν ακόμα” είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην ελληνική diy σκηνή. Αν και δεν αναφέρεται πουθενά, πιστεύω ότι ο “υπεύθυνος” είναι το ίδιο άτομο που επιμελήθηκε στο παρελθόν το Ηχητική Τρομοκρατία (ο όρος “λεκτικές βόμβες” μάλλον τον πρόδωσε…). Πολύ ενδιαφέρον το υλικό, αναμένουμε συνέχεια …..

Παρακμή

…η οποία και ήρθε με το Μια Πανκ Κοινότητα Μέσα Σε Μια Ιμπεριαλιστική Αυτοκρατορία Πολυεθνικών.

Εικόνες

Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Ετικέτες: , ,