‘μια επιθυμητή εγκυμοσύνη ύστερα απο τόσα χρόνια πορνείας’ τουλάχιστον αυτή τη ατάκα απο τα ‘51 σάββατα’ των χονδρού / κατσιάνη μου ‘ρχεται στο μυαλό για να περιγράψω αυτό το νέο ταξίδι το οποίο ξεκίνησε απότομα μέσα στο καλοκαίρι του 11 χάρη στο στυλιανό, όταν σαν κομήτης χτύπησε ζητώντας μια στήλη για ένα νέο fanzine που ετοιμάζει.

ως άλλος μπάρτλεμπι απάντησα ‘θα προτιμούσα να μην το κάνω’ για να αυτοαναιρεθώ σε λίγη ώρα με την ιδέα ενός νέου οχήματος και τίτλο παρμένο απο ομώνυμη διάλεξη των hafler trio το 1985 που αλιεύτηκε διαβάζοντας το ‘force mental rvstd’ τόμο που συλλέγει όλα τα τεύχη του ομώνυμου ιστορικού fanzine της δεκαετίας του 80.

έντυπο και διαδικτυακό για να υπάρχει και ο χώρος για άλλες εμμονές (διαδικτυακές κυκλοφορίες & κριτικές δίσκων που αδιάλειπτα έρχονται στη θυρίδα μου) και ότι άλλο προκύψει στη διάρκεια αυτής της νέας αναζήτησης.

love & noise

νικόλας

http://tileskopio.tumblr.com/

Τεύχη

Χμμ.. εδώ υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία…

Το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2011 (Α5, 200 αντίτυπα). Λίτο, με το βάρος να δίνεται στις συνεντεύξεις των eli keszler, liz allbee και senufo editions. Τώρα βρίσκεται εδώ. Η δεύτερη απόπειρα πήρε τη μορφή βινυλίου, ενώ η τρίτη ήταν μια σύμπραξη 3 ηχητικών καλλιτεχνών (Liz Allbee, Natryx και Μαργαρίτα Κουρτπαρασίδου), οι οποίες παρουσίασαν in situ τις σκέψεις και τις ιδέες τους στη Knot gallery στις 13/01/2012.

Trivia

Μια λέξη αρκεί: Absurd.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post