Επιεικώς Φλέγον

Αναρτήθηκε από . 14 Nov, 2010 στις 20:15. Τελευταία τροποποίηση 11 Aug, 2017 στις 20:15

Πληροφορίες

Περιγραφή

Έντυπο δρόμου,για την αισθητική διάσταση της πολιτικής και την πολιτική διάσταση της αισθητικής. Κυκλοφορεί ύπουλα: χέρι με χέρι, σε καταλήψεις και στέκια, σε καφετέριες, βιβλιοπωλεία και λοιπά σημεία της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων. Η αναπαραγωγή μέρους ή όλου είναι από επιτρεπτή έως επιθυμητή, εφόσον χρησιμοποιηθεί για διαδικασίες που προωθούν την ελευθερία, την αυτονομία και όλα τα συναφή…

Αυτό είναι το Επιεικώς Φλέγον όπως το περιγράφουν οι δημιουργοί του, Δίσταρος (στο παρελθόν συνεκδότης και του Εφιαλτικού Συνδρόμου) και Ήρωας.

Ξεφυλλίζοντας το έπεσα πάνω σε αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα σχετικά με την Εξέγερση των Χωρικών (1381), τον Arthur Cravan, τα ελεύθερα ραδιόφωνα της ελληνικής επικράτειας κ.α. Το μεγαλύτερο όμως μέρος του εντύπου είναι δοσμένο στην τέχνη, τη δημιουργία που πίσω της κρύβει μια ολόκληρη στάση ζωής. Διηγήσεις, ποιήματα, εικονογραφήσεις ανθρώπων με όνειρα καταστροφικής δημιουργίας!

Τεύχη

  • Επιεικώς Φλέγον #1, Σεπτέμβριος 2010 ( σε ηλεκτρονική μορφή εδώ )
  • Επιεικώς Φλέγον #2, Σεπτέμβριος 2011 ( σε ηλεκτρονική μορφή εδώ )

Εικόνες

Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Ετικέτες: , , , , ,