Επεισόδια Σε Συναυλίες (Ή Μήπως Συναυλίες Σε Επεισόδια;)

Αναρτήθηκε από . 31 Mar, 2011 στις 12:45. Τελευταία τροποποίηση 30 Jan, 2013 στις 12:45

Πληροφορίες

  • Δημιουργός(οι): Νικολάκης KillTheCat
  • Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2006
  • Μέγεθος/Διαστάσεις: Α5
  • Μέθοδος εκτύπωσης: Ψηφιακή εκτύπωση
  • Τοποθεσία: Αθήνα

Περιγραφή

Αυτή η μικρή μπροσούρα είναι είναι ταξίδι σε ιστορικές εγχώριες συναυλίες με πρωταγωνιστή τα μπάχαλα (είτε επεισόδια όπως αναφέρει ο τίτλος, είτε συγκρούσεις όπως “διόρθωσε” αυτός που σκάναρε το αντίτυπο που διατίθεται παρακάτω για κατέβασμα). Από τους Rolling Stones το 1967 και τον Rory Gallaher μέχρι τους Chumbawamba και τους Χάσμα.

Μια αρκετά καλογραμμένη καταγραφή από τον Νικολάκη, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε ανάλογα -πολύ καλά άρθρα- με το Αντίδοτο. Στα γραφικά έβαλε το χεράκι του και ο Johnny Sapillas.

Κατεβάστε το σε έγγραφο word (via killthecat.gr) ή/και pdf (via anarxeio).

Παραλειπόμενα

Η συναυλία που φαντάζομαι στάθηκε αφορμή για την έκδοση αυτή, ήταν αυτή των Χάσμα, Kill the Cat και Βαλπουργία Νύχτα στοΜηχανουργείο του Πολυτεχνείου (14.01.2006). Για να δείξουμε το επίπεδο εξειδίκευσης που έχουμε πάνω στο θέμα fanzine (αγκουχμμμ!), να πούμε πως μπορείτε να πάρετε μια κόμικ-γεύση για τη συναυλία αυτή, και σαφώς τα επεισόδια που τη σημάδεψαν, διαβάζοντας το 2ο τεύχος του Negro.

Εικόνες

Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για τη συγκεκριμένη κυκλοφορία, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Ετικέτες: