Εμβοές

Αναρτήθηκε από . 14 Apr, 2015 στις 12:11. Τελευταία τροποποίηση 11 Aug, 2017 στις 12:11

Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Αθήνα (στο editorial πάντως αναγράφεται "άμφισσα - θεσσαλονίκη 2012 / 2014")
  • Έτος: 2015 - Σήμερα
  • Ιστοσελίδα/blog: noise, a few decks below

Περιγραφή

Εμβοές είναι οι ήχοι που ακούμε όταν δεν υπάρχει κάποια εξωτερική πηγή που να τους δημιουργεί. Βουίσματα στ’ αυτιά, πιθανόν κάποιο φύσημα ή ένα βουητό. Όπως και να ‘χει, κάτι που αποτελεί προσωπικό άκουσμα του καθενός. Αυτός είναι κι ο όρος που επέλεξε ο Νικόλας για να ονομάσει μια σειρά zine, η οποία μέσα από συνεντεύξεις αποτυπώνει τα πρόσωπα, τις απόψεις και -φυσικά- τους ήχους που τον έχουν διαμορφώσει.

το πρώτο τεύχος των εμβοών. αρχή μιας μικρής αυτοβιογραφικής αναφοράς (σχεδόν 7 χρόνια απο το τέλος της τρίτης φάσης του absurd με το πέρας της οποίας χάθηκε σε μεγάλο βαθμό αυτο το αυτιοβιογραφικό συναίσθημα και 5 απο το τέλος της αναζήτησης της editions_zero) που αποτελεί και το εφαλτήριο / όχημα για νέα περιπλάνηση και νέες περιπέτειες αρχίζοντας τη με αναφορά σε μικρές ιστορίες φίλων / συνοδοιπόρων.

Τεύχη

Στο πρώτο τεύχος (48 σελίδες, Α4, ΑΜ, 150 αντίτυπα) περιέχονται εκτενείς και άκρως ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που σκαλίζουν επιδέξια το παρελθόν. Πρωταγωνιστές οι Χονδρός και Κατσιάνη (με αρκετές αναφορές στην άλλη πόλη και το δημοσιοϋπαλληλικό ρετιρέ), Κωστής Δρυγιανάκης, John Duncan και Leif Elggren (βασίλεια της Ελγαλάνδης – Βαργαλάνδης). Τέλος, ένα άρθρο για ένα κομμάτι του έργου του Carl Michael von Hausswolff.

Σχετικοί σύνδεσμοι

 

Εικόνες

Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Ετικέτες: , , ,