Βιράγκο ξανά

Αναρτήθηκε από . 11 Jun, 2017 στις 19:38

Αν και δεν το λέει πουθενά, ένα χρόνο μετά το 1ο, κυκλοφόρησε το 2ο Βιράγκο. Για μια ακόμα φορά πολύ όμορφα τυπωμένο από τον The Holodeck, και πάλι σε 100 -αριθμιμένα αυτή τη φορά- αντίτυπα, αλλά μπόλικα διαφορετικό από τον προκάτοχό του.

Με τη συμμετοχή των Χρήστο Κωτσίνη, Νίκο Χαλβατζή, Βασίλη Γεωργίου, Βασίλη Πάτρα, J. Runt, Γιάννη Καρλόπουλο και αρκετή gazoza, είναι επί το πλείστον εικάστικο, με πολλές σβάστικες, τσολιάδες να χαιρετάνε φασιστικά, τσολιάδες να στέκουν προσοχή με σουβλισμένα αρνιά αντί για καριοφύλια, και πολλές ακόμα φωτογραφίες από το ένδοξο, εγχώριο παρελθόν. Μόνο ζόφος.

Οι λέξεις λιγοστές, πέραν από κάποια ειρωνικά διαφημιστικά τσιτάτα του στυλ, “No Moussaka Today”, μεταξύ αυτών και ένα άρθρο για τον Daniel Higgs. Οι Όρα Μηδέν βέβαια τραγουδούσαν “…κόρφους” και όχι “κόλπους” -τουλάχιστον δίνεται στο κομμάτι η σημασία που του αρμόζει 25 χρόνια και βάλε μετά την κυκλοφορία του.

Στα συν αυτή τη φορά -αν και δεν έχουν καμία σχέση ούτε με σβάστικες, ούτε με τσολιάδες- το Selected Old Bullshit του Kilmister σε ψδρ και τα 11 Ορχηστρικά του Νίκου Χαλβατζή σε κασέτα, και τα 2 σε όμορφες, προσεγμένες συσκευασίες Βιράγκο.

Ετικέτες: , ,