Αχινός (Akino)

Αναρτήθηκε από . 14 Apr, 2010 στις 22:15. Τελευταία τροποποίηση 25 May, 2018 στις 22:15

Πληροφορίες

Περιγραφή

Πολύ σουρεάλ και χιουμοριστικό φανζίν από τη Γαστούνη Ηλείας, ίσως την πιο απίστευτη περιοχή από όπου έχω δει να εκδίδεται φανζίν μαζί με το Γεράκι Λακωνίας!

Ξεκίνησε ως Αχινός και στο 4ο τεύχος μετονομάστηκε σε Akino. Διακόσια με πεντακόσια αντίτυπα ανά τεύχος διανέμονταν δωρεάν, χέρι με χέρι και σε διάφορα σημεία (μπαρ, συναυλιακούς χώρους) της χώρας. Επίσημα, το τελευταίο τεύχος ήταν το 11ο, το 2006. Στην συνέχεια κυκλοφόρησαν άλλα δύο ή τρία τεύχη τα οποία διανεμήθηκαν μόνο μεταξύ των συνεργατών. Το φανζίν λειτουργούσε με βάση ένα κεντρικό πυρήνα ανθρώπων οι οποίοι συνεργαζόταν με ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο δίκτυο συνεργατών και συνεργασιών. Κυκλοφόρησε σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, με κολλάζ και χιουμοριστικά κείμενα επί τω πλείστω, πάντα με τη συνοδεία homemade μουσικών σε μορφή CD. Αυτό που με αφήνει πάντως άφωνο είναι τα κόμικ του: Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α!

Εικόνες

Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Ετικέτες: , , ,