Απόβλητο

Αναρτήθηκε από . 20 Apr, 2010 στις 11:41. Τελευταία τροποποίηση 11 Aug, 2017 στις 11:41

Πληροφορίες

  • Τοποθεσία: Αθήνα
  • Έτος: 1987;

Περιγραφή

Το Απόβλητο έβγαινε από τους Παναγιώτη, Γιώργο, Σπύρο και Θανάση Discharge, ενώ σημαντική ήταν και η βοήθεια του Γιάννη από τα Χαμένα Ιδανικά.

Στο πρώτο τεύχος υπάρχει αποκλειστική συνέντευξη από τους Heresy, συνέντευξη DRI, παρουσίαση των Death, Impulse Manslaughter, Aftermath, ένα κείμενο των Flux of Pink Indians καθώς και κάποια κείμενα για την πυρηνική ενέργεια και τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Το Απόβλητο είναι ένα Fanzine που κινείται στο χώρο του Hardcore/Thrash. Είναι η δικιά μας προσπάθεια για την ανάπτυξη, την ενημέρωση και την διεύρυνση της ελληνικής underground σκηνής. Το Απόβλητο είναι η απάντηση στην τάση περιοδικών όπως η Μουσική, Ποπ και Ροκ κλπ. που προσπαθούν να φορμάρουν τη νεολαία σε εμπορικά καλούπια… είναι η απάντηση απέναντι στη βία, στους πολέμους, στη φασιστική κοινωνία που ζούμε και μας καταπιέζει. Γι’ αυτό άλλωστε δεν θα περιέχει μόνο άρθρα για τη μουσική και συνεντεύξεις αλλά και άρθρα πολιτικά για το στρατό και ό,τι άλλο προκύψει.

(Αποσπάσματα από το editorial του 1ου τεύχους)

Αν έχετε επιπλέον πληροφορίες ή υλικό για το συγκεκριμένο φανζίν, αφήστε ένα μήνυμα παρακάτω ή επικοινωνήστε με τους συντάκτες του site.

Ετικέτες: , , , , , ,