Το Βόλτα στο Πάρκο ξεκίνησε τέλος καλοκαιριού του 97, αν θυμάμαι καλά, στην Αθήνα σε μια δύσκολη φάση δυο δύσκολων φίλων.

Η φίλη μου η Μαργαρίτα Λεούση κάποια χρόνια πριν, είχε φτιάξει στο χέρι και είχε διανείμει το δικό της φανζινακι Τούρτα Σοκολάτα, στο οποίο περιλαμβανόταν ένα από τα αγαπημένα μου δικά της κείμενα, το “Χαρίκλεια”. Μεταξύ σοβαρού κι αστείου της έστειλα μια επίσημη επιστολή παρακαλώντας, προσκαλώντας την να φτιάξουμε ένα φανζίν στα δικά μας μετρά και για τα δικά μας γούστα. Ξεκινήσαμε να το στήνουμε στο πόδι, ένα κυριακάτικο πρωινό υπό τους ήχους του “god bless” των lamb […]. Το πρώτο τεύχος βγήκε αβίαστα από μέσα μας…ενθουσιασμός ήταν η ανταπόκριση και έτσι σύντομα πήγαμε στο δεύτερο […]. Η έλλειψη χρημάτων και συντονισμού πολύ γρήγορα άρχισε να δημιουργεί τεράστια προβλήματα και οι αρχικά πρόθυμοι συνεργάτες όπως γίνεται συνήθως εξανεμίστηκαν, αφήνοντας μας χωρίς κείμενα, χωρίς διαφημίσεις και με πάρα πολλά τυπογραφικά λάθη.

Φτάνοντας στο τρίτο τεύχος, οι ζωές μας είχαν πάρει νέα τροπή κι έμοιαζαν να στρώνουν και να θέλουν την ενεργεία μας. έτσι βγάζοντας το 3ο τεύχος και με όλους ουσιαστικά απόντες αποφάσισα πως εδώ σταματώ. Οργανώσαμε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι σε ένα αντεργκράουντ κλαμπ στου Ψυρρή, που ακόμη τότε ήταν τρομαχτικό. […]

Κωστής Μαλουσάρης

Τεύχη

Κυκλοφόρησαν 3 τεύχη. Στο πρώτο τα κείμενα υπογράφονται από την ♀ και τον ♂.

Σχετικοί Σύνδεσμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Post